contact@smartfenster.ro 0751.100.935

Balustrade

Balustrade sticla

Balustrade din sticla pentru un aspect deosebit prin luminozitate si deschidere.
Comercializam si montam mi multe modele de balustrade din sticla, gandite pentru situatii specifice astfel incat sa putem veni in intampinarea fiecarei cerinte.

Sistemul cel mai versatil de balustrada - estetic este SMART OnFloor PREMUM cu aplicare direct pe podea si cu 3 variante de capace ce modifica aspectul vizibil.

CONTACT

contact@smartfenster.ro
Telefon: 0751.100.935

Balustrada din sticla economica

Modelul de balustrada din sticla economica Smart Eco este un sistem ce nu are nevoie de stalpi verticali de sustinere (toata suprafata va fi vitrata) cu conditia folosirii unei maini curente.
Balustrada este folosita in general pe distante de maxim 3 metri (balcoane)
Sistemul de fixare are in componenta sina inferioara ce permite prinderea prin stangere a sticlei.

Pentru siguranta ta si a familiei tale folosim doar sticla securizata si laminata in configuratie 5.2.5

Balustrade din sticla economice

Sisteme de balustrada din sticla PREMIUM

Balustrade sticla

Smart OnFloor Premium

Modelul de balustrada sticla Smart OnFloor Premium este un sistem ce permite sticla integral pana sus, cu sau fara mana curenta.
Balustrada este neintretupta de montanti verticali datorita sistemului inovator de prindere pe podea.

Balustrade sticla

Smart InFloor Premium

Modelul de balustrada sticla Smart InFloor Premium este un sistem ascuns sub podea ce lasa vizibil doar sticla. Poate fi executat cu sau fara mana curenta. Balustrada este neintretupta de montanti verticali datorita sistemului inovator de prindere sub podea.

Balustrade sticla

Smart Suspendat Premium

Modelul de balustrada sticla Smart Suspendat Premium este un sistem suspendat in exteriorul podelei ce lasa vizibila doar sticla. Sistemul nu ocupa podeaua si astfel maximizeaza spatiul folosit. Poate fi executat cu sau fara mana curenta.

Balustrade sticla

Smart Aplicat Premium

Modelul de balustrada sticla Smart Aplicat Premium este un sistem aplicat pe exteriorul zidariei ce lasa vizibila doar sticla. Sistemul nu ocupa podeaua si astfel maximizeaza spatiul folosit. Poate fi executat cu sau fara mana curenta.

Balustrade aluminiu eloxat

Balustradele din aluminiu eloxat sunt modulare si permit o multitudine de configuratii. Balustradele din aluminiu eloxat se pot folosi la interior cat si la exterior.

Eloxarea este un proces chimic de tratare a aluminiului prin care se previne oxidarea si se pastraza luciul din fabrica cel putin 25 de ani. Tratamentul de eloxare ii confera aluminiului si o rezistenta mai mare la zgarieturi si lovituri. Eloxarea balustradelor se poate face in mai multe culori. Pe stoc avem culorile argintiu si stil inox.

Sistemul de balustrada din aluminiu este prevazut pentru montaj in beton cu ancore sau pentru montaj pe lemn. Sistemul permite si montajul pe perete ca mana curenta.

Balustradele cu fier forjat au avantajul diversitatii modelelor si a adaptabilitatii. Balustradele se executa pe dimensiunile dumneavoastra, neexistand riscul de nepotrivire.

Asiguram serviciul de masuratore si transport in zonele Bucuresti si Ilfov prin echipe specializate in domeniu

Balustrade fier forjat

Aspect deosebit

Fierul forjat a fost intotdeauna prima alegere in cazul balustradelor datorita aspectului deosebit.

Varietate

Balustradele se executa la comanda in functie de alegerea dumneavoastra

Siguranta

Balustradele din fier forjat asigura o siguranta sporita datorita rezistentei mari a materialului.

Balustrade moderne

Materialele din care sunt fabricate balustradele au evoluat in decursul istoriei de la piatra sau metal la materiale moderne. Odata cu evolutia arhitecturii si a tehnologiei, au aparut balustrade din sticla inox sau aluminiu

Balustradele din sticla sunt folosite acolo unde se pune accent pe lumina sau pe maximizarea imaginii vizuale a peisajului.

Pentru siguranta, sticla folosita trece prin diverse tratamente sau procedee tehnologice care maresc rezistenta. Astfel, sticla poate fi laminata (2 foi de sticla cu folie de PVB) sau securizata (calire). Pentru sigurata sporita se folosesc geamuri laminate si securizate