contact@smartfenster.ro 0751.100.935

Produsul final executat in fabrica noastra il exportam cu succes, de peste 5 ani de zile, in zonele de interes din Europa. Oferim partenerilor nostri din Spania, Elvetia, Belgia, Franta, Portugalia, Moldova si Italia, aceeasi tamplarie de calitate executata conform normelor europene cu certificare CE, pe care o producem si pentru Romania.
Departamentul Export este compus dintr-o echipa de 30 de angajati specializati in vanzari, montaj si logistica. Toate comenzile beneficiaza de 4 controale CTC (Control Tehnic al Calitatii) pana la incarcarea pe transportul de export:

  • odata iesita de pe linia de productie, tamplaria este controlata de specialisti de la fabrica;
  • la livrarea de la depozit se efectueaza controlul de catre gestionari;
  • la pregatirea pentru calare si ambalare, comanda este verificata de catre montatori;
  • la incarcarea pe masina de transport, comanda este verificata de Responsabil Export si Reprezentantul de Vanzari Export;

Transportul il asiguram in parteneriat sigur cu casa de expeditie, ce intocmeste asigurare pentru bunuri. Livram produsul catre parteneri la orice locatie ne solicita, fie depozit sau locatii de montaj. Odata cu tamplaria partenerul primeste documentele de transport si certificarile CE.
Pentru consiliere, detalii suplimentare si exclusivitate pe zona ne puteti contacta.

Ambalarea pentru export presupune o atentie deosebita la curatarea, infolierea cu 2 tipuri de folii si protejarea ramei pentru a elimina riscul de deteriorare la transport.

« 1 of 2 »

Tamplarie fara TVA

Pret de actizitie fara TVA pentru societatile din Uniunea Europeana inscrise in Registrul operatorilor intracomunitari

Transport

Colaboram cu mai multe case de expeditii pentru a va oferi cel mai bun pret. Colaboratorii nostri sunt acorda o atentie deosebita la produsele transportate. Optional transportatorii se pot ocupa si de declaratiile vamale atunci cand marfa paraseste teritoriul Uniunii Europene.

DEPARTAMENT EXPORT

contact@smartfenster.ro
Telefon: 004 0747.197.339

Telefon: 004 021.324.58.00

Strada Alexandru Săvulescu, nr. 14 București

Call Now Button