contact@smartfenster.ro 0751.100.935

Usi PortaDoors Premium

Usile din colectiea PortaDoors Premium sunt recomandate pentru toate tipurile de spatii, in special in incaperi cu trafic intens, precum hoteluri, birouri, spatii publice si apartamente.

Constructia foii de usa
Miezul foii de usa este din: grupa 1 - fagure de stabilizare sau placa din PAL perforat (cot suplimentar), grupa 5 - placa din PAL plin. Atat cadrul cat si miezul sunt acoperite pe ambele fete cu placi HDF. Canturile foilor de usa sunt acoperite cu banda laminata in nuanta canatului

ACCESORII INCLUSE ÎN PREȚUL CANATULUI
• Două balamale standard cu știft, posibilitatea de a comanda balamale
PRIME – cost suplimentar
• Broască cu cheie simplă, cu blocare pentru uși de baie sau pregătire
pentru cilindru
• Mâner rotund pentru uși glisante

Regasiti mai jos cate unul din modele gamelor de usi disponibile.

Ne poti contacta folosind formularul de contact. Vom raspunde solicitarilor dumneavoastra in maxim 1 ora, in timpul orelor de program.


  Numele

  Adresa de email (obligatoriu)

  Subiectul

  Mesaj

  Porta Doors Premium - Usi Porta Doors Bucuresti - SmartFenster
  Usi recomandate pentru trafic intens, spitale, institutii, clinici sau chiar in casele personale acolo unde exista posibilitatea sa se zgaraie.

  Porta Doors Premium - Usi Porta Doors Bucuresti - SmartFenster
  Constructie din lemn stratificat asigura durabilitate in timp dar si un design deosebit.

  Porta Doors Premium - Usi Porta Doors Bucuresti - SmartFensterUsile din gama Concept sunt construite din lemn stratificat combinat cu sticla securizata pentru rezistenta indelungata in timp, calitate dar si design deosebit.

  Porta Doors Premium - Usi Porta Doors Bucuresti - SmartFensterColectia Admire este deosebita prin constructia din MDF PLIN ce ajuta la o izolare fonica mai buna, rezistenta mai buna in timp iar sticla securizata asigura evitarea micilor accidente.

  Porta Doors Premium - Usi Porta Doors Bucuresti - SmartFenster
  Construite din lemn stratificat cu sticla securizata, usile Inspire au o eleganta deosebita, mai ales combinand calitatea cu designul deosebit.

  Porta Doors Premium - Usi Porta Doors Bucuresti - SmartFenster

  Va recomandam si PortaDoors Standard