contact@smartfenster.ro 0751.100.935

Termopane Salamander

Termopane Salamander - un produs de calitate superioara ce face parte din gama de ferestre Clasa A, ceea ce inseamna ca peretii exteriori ai profilului sunt de o greosime de 3 mm. In plus, termopanele Salamander cu 7 camere aer / sectiune la pretul celor de 5 camere aer au un coeficient de izolare termica mai bun cu 0.1 W/mpK. Asiguram in montajul de termopane in Bucuresti si Ilfov, numai produselor comercializate de noi.

Mai jos veti gasi cateva imagini de la lucarile executate cu Termopane Salamander dar si cu celelalte profile cu care lucram.

<>

Pretul termopanelor Salamander

Alegerea noastra este sa oferim produse de o calitate exceptionala, care duc la economii de bani in timp. Pretul de achizitie, durata de viata, protectia termica si solara sunt elementele care formeaza costul total al unei ferestre. Un pret de achizitie mai mic nu inseamna un cost mai mic pentru dumneavaostra. Fereastra o cumparati odata la 20-30 de ani si va protejeaza in fiecare zi. Ea va poate aduce economii sau pierderi in fiecare zi. Ferestrele de top sunt de fiecare data solutia mai ieftina in timp.
Pentru a obtine preturile ferestrelor Salamander este de ajuns sa ne trimiteri o cerere care sa contina dimensiunile, culoarea si tipul de deschidere dorit.
Veti beneficia de oferte si promotii pentru ferestre.

Acordam o atentie deosebita fiecarui proiect si acesta este motivul pentru care clientii nostri ne recomanda.

« 1 de 2 »

 

Call Now Button