contact@smartfenster.ro 0751.100.935

Salamander 2D Ecoline

Tehnologie de ferestre pentru case si vile cu diferente mici de temperatura

Ecologic

in conformitate cu normele europene

Cel mai bun pret

pentru termopane durabile

Design

modern cu linii suple

Profilul PVC SALAMANDER DESIGN 2D, este un sistem de profile care vine în întâmpinarea cerinţelor pieţei. Pe plan mondial a devenit o prioritate utilizarea materialelor şi a produselor ECOLOGICE, la această prioritate se aliniază SALAMANDER promovând sisteme de profile din PVC produse prin reciclarea materialelor, respectiv producerea profilelor reciclabile în totalitate. Sistemul de profile SALAMANDER 2D este un sistem fabricat cu utilizarea parţială a materilalului reciclat, prin tehnologia “BIEXTRUZIUNII”. Calităţile fizice, mecanice şi de aspect sunt similare sau chiar superioare sistemelor de profile fabricate din materiale şi cu tehnologie clasică.

SALAMANDER 2D se prezintă a fi un profil solid, cu o lăţime constructivă de 60 mm şi trei camere de izolare, elegant datorită liniilor suple şi al unui design distinctiv care inspiră încredere. Diferenţa vizibilă se poate sesiza numai în secţiune, unde se pot deosebi două materiale de culoare diferită, unul de culoare mai închisă (pereţii camerelor interioare) şi unul alb, pe contur (materialul camerelor exterioare). Deoarece în urma biextruziunii marterialul cu o compoziţie mai mare de reciclate va rămâne întotdeauna pe partea interioară, tâmplăria fabricată din SALAMANDER 2D, la exterior se va prezenta identic cu orice alt profil PVC clasic.

Argumentul forte al acestui profil, pe lângă cele enumerate mai sus este aspectul financiar. Tâmplăria fabricată de compania noastra din profile sistem SALAMANDER 2D, echipată cu feronerie ROTO LIGHT, este produsul care corespunde nevoilor unei pieţe unde cumpărătorii imbinand o calitate corecta cu un pret avantajos.

  • Sistem PVC cu 3 camere izolatoare
  • Adancimea de constructie de 60mm
  • Izolare termica si fonica optima
  • Caracteristica principlala : Super - albul Salamander
  • Garnituri continuue
  • Culori: ALB,
  • Garnituri: Gri
  • Grosime pachet de geam: 24mm
Call Now Button