contact@smartfenster.ro 0751.100.935

Salamander BluEvolution 92

Ferestre pentru case pasive

Sistemul de profile bluEvolution 92 reuneşte o tehnologie avansată cu designul modern şi funcţional, creând o nouă generaţie de ferestre de primă clasă. Structura optimizată cu 6 camere şi o adâncime constructivă de 92 mm asigură o termoizolare remarcabilă şi o eficienţă energetică optimă. Graţie lăţimii vizibile reduse de numai 118 mm, recuperării energiei solare datorită incidenţei crescute a luminii şi sustenabilităţii ecologice a unui material plastic 100% reciclabil, acest sistem se încadrează în tehnologiile viitorului de la Salamander

CONTACT

contact@smartfenster.ro
Telefon: 0751.100.935

Eficienta energetica

ferestre pentru “case pasive”

Protectie solara

pentru veri racoroase

Siguranta

te protejeaza in fiecare zi

BluEvolution 92

Ferestrele realizate din sistemul de profile PVC SALAMANDER bluEevolution 92, reprezinta cea mai avansata tehnologie disponibila pe plan mondial la momentul actual in domeniul tamplariei din PVC. Trei linii directoare au fost urmarite in conceperea acestei serii de profile: PROTECŢIA CLIMATULUI, EFICIENŢĂ ENERGETICĂ, PROTECŢIA MEDIULUI.

Sistemul de profile bluEvolution 92 este dedicat pentru fabricarea unor ferestre de nouă generaţie. Combinatia dintre profilele BluEvolution, feroneria ROTO NT de ultima generatie si vitrajele performante care pot avea latimi de pana la 52 mm determina cea mai performanta fereastra din PVC existenta la ora actuala.

Noua generaţie de ferestre este combinaţia perfectă între tehnologia de vârf inovativă şi convenţională. Lăţimea constructivă unică de 92 mm combinată cu spaţiul de vitrare care permite montarea unor pachete de sticlă termoizolată, până la lăţimea de 52 mm, aduce o protecţie termică imbatabilă şi cea mai bună eficienţă energetică.

Coeficient de izolare

Coeficientul de transfer termic al profilelor este de Uf= 1,0 W/m2K cu armătură standard şi se pot atinge valori de pana la Uf = 0,94 W/m2K cu armătură Thermtec.

Sistemul de etanşare este cu două garnituri de tamponare şi o garnitură de mijloc, două din cele trei fiind poziţionate pe cercevea.

Siguranta Bluevolution 92

Vă puteţi baza pe profilurile ferestrelor Salamander: În interiorul locuinţei va exista o siguranţă extraordinară care vă va proteja pe dvs. şi pe familia dvs. de musafirii nepoftiţi, chiar dacă această siguranţă nu va fi vizibilă.

Toate sistemele de profiluri Salamander dispun de adâncimi constructive mari, combinate cu o tehnică multicamerală modernă şi armări ample din oţel. Acestea asigură permanent o funcţionare garantată, o stabilitate maximă şi o rezistenţă fiabilă. În plus, adâncimea generos dimensionată a falţurilor din canaturi permite utilizarea unor vitraje de siguranţă. Opţional puteţi dota ferestrele cu siguranţă de bază cu elemente speciale de feronerie, vitrări de siguranţă şi mânere pentru închidere.

BluEvolution 92 Salamander

 • Adancime constructiva: 92 mm
 • Numar de camere: 6 camere
 • 3 randuri de garnituri
 • Protectie termica rama Uf =1.0 W/m²K
 • Protectie termica sticla Ug = 0.7 W/m²K
 • Caracteristica principlala : Super - albul Salamander
 • Garnituri continuue
 • Culori: ALB, Moorieche, Nuc, Gri antracit
 • Garnituri: Gri / negre
 • Grosime pachet de geam: 52mm (geam tripan)

* Culorile pot diferi de realitate in functie de setarile monitorului sau ale imprimantei. Recomandam alegerea culorilor in unul din magazinele de prezentare.

 • Salamander Gri antracit Anthrazitgrau 70

  Salamander GRI ANTRACIT
 • Salamander Wenghe Moorieche 25

  Salamander Moorieche
 • Salamander Nuc Nussbaum 21

  Salamander Nuc